Madrass Fixi, nature Natur - 11038815-Nature-One Size - 1
Madrass Fixi, nature Natur - 11038815-Nature-One Size - 2
1/2

Produktbeskrivelse

Det kan være godt med litt ekstra trygghet og sikkerhet, hvis barnet ditt er aktivt under søvnen. Madrass Fixi er et lite, behagelig bomullsbelte til aktive barn, som har bruk for støtte til å ligge midt i vuggen eller hengevuggen.

Det myke og behagelige støttebeltet er med på å skape trygghet for foreldrene og mer og bedre søvn for barnet.

Madrass Fixi består av et belte til madrassen og et belte til barnet, hvor de to beltene henger sammen. Et belte i fast, vevd bomull plasseres rundt madrassen og trebunnen på Vuggen eller madrassen på Hengevuggen. Det bløte, quiltede beltet med harlekinmønster og borrelåslukking spennes mykt rundt magen på barnet. Så ligger barnet trygt og sikkert under søvnen.

Madrass Fixi er fremstilt av 100 % økologisk og GOTS-sertifisert bomull.

Farge: Nature

Mål Madrass Fixi består av to sammenhengende belter. Madrassbelte (Vugge): 110 x 26 cm Belte til barn: 64 x 16 cm Passer til barn i alderen 0-6 måneder.

Materiale Madrassbelte: GOTS-sertifisert og 100 % økologisk vevd bomull. Belte til barn: GOTS-sertifisert og 100 % økologisk quiltet bomull med fyll av 100 % økologisk bomull. Borrelåslukking: 100 % polyester. Madrass Fixi leveres i en liten pose av gjenbrukt polyester.

Vask Madrass Fixi kan vaskes på 40 °C i vaskemaskin og bør vaskes med lukket borrelåslukking i en separat vaskepose. Sørg for å strekke stoffet tilbake til den oprinnelige formen, mens det er fuktig. Madrass Fixi kan strykes med full damp, mens stoffet er fuktig. Produktet tåler ikke å bli bleket. Unngå vaskemiddel med blekemiddel. Tørkes bare liggende, og ikke i tørketrommel.

Anvendelse Madrass Fixi består av et belte til madrassen og et belte til barnet, som henger sammen. Det nederste beltet er laget av fast, vevd bomull og plasseres rundt madrassen og trebunnen av Vuggen. Det øverste beltet er et mykt, quiltet belte med harlekinmønster, borrelåslukking, samt Moonboons logo på forsiden. Dette beltet spennes mykt rundt magen, når barnet ligger på ryggen. Madras

Varekode: s-11038815-nature

EAN: 5744001614013

Madrass Fixi, nature

kr 350
Farge: nature
Størrelse: One Size

Lagerstatus:

På nettlager
Mer enn 10
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer