Kun på nett

Produktbeskrivelse

1.TILNÆRMET LYDLØS NÅR DEN ER I BRUK Opplev en nesten lydløs motor – for enda bedre søvn, for hele huset. Den forsiktige vuggingen er ikke bare nesten lydløs, men vil også bringe en fredelig stillhet til hjemmet ditt.

2.SØVNUNIVERS DESIGNET AV EKSPERTER Få glede av ulike søvnprogrammer, som er utviklet av eksperter innen babysøvn og som gir mer og bedre søvn til babyen din - og til deg - i forskjellige tidsintervaller, og som følger de naturlige søvnmønstrene til babyen din.

3.KONTROLLER MOTOREN FRA SMARTTELEFONEN DIN Dra nytte av mulighetene for en intelligent, berøringsfri start og app-styring av vår Motor Connect gjennom Moonboon-appen. På den måten kan du kontrollere babyens søvn gjennom noen få enkle klikk på smarttelefonen.

Siden vi lanserte den aller første Moonboon Vuggemotor, har motorene våre gitt babyer og deres familier mer og bedre søvn. Vår nye Motor Connect tar bedre søvn til et nytt nivå. Den vugger stille og forsiktig babyen din i søvn, og er designet for å gjøre den beste babysøvnen enda enklere for deg, gjennom sine smarte funksjoner.

Med muligheten for å starte og bruke Motor Connect berøringsfritt gjennom appen vår, kan du enten stille inn både vuggehastigheten og driftstiden slik du foretrekker, eller dra nytte av søvnprogrammene våre, som er utviklet av søvneksperter med babyens beste søvn i tankene.

Søvnuniverset i appen vår inkluderer tre søvnprogrammer av ulik lengde – en kort lur, en lang lur og nattetid – som er utviklet for å følge døgnrytmen og gi babyen din best mulig søvn, slik at den føler seg rolig, beroliget og uthvilt, samtidig som den frigjør tid for deg til å fortsette med andre ting. Eller du kan få deg litt søvn selv.

Den er designet, utviklet og sikkerhetstestet i Danmark, så du kan ha ro i sinnet ved å bruke dette produktet. Det kan hjelpe babyen din med å utvikle sunne søvnrutiner og bringe søte drømmer til hele husstanden, så stille at du knapt kan høre det.

Produktdetaljer 1x Motor Connect 2x sikkerhets

Varekode: s-11038817-whitecream

EAN: 5744001611777

Motor Connect, whitecream

kr 3,300
Farge: whitecream
Størrelse: One Size

Lagerstatus:

På nettlager
Mer enn 10
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer