1/2

Tekstilsalg AW21. Name It -50%

Varekode: s-11021262-darksapphi

EAN: 5715094034293

Produktbeskrivelse

ALFA softshell-dress til småbarn med delvis teipede sømmer. Avtagbar hette, YKK-glidelåslukking og med myk fleece på baksiden. Dressen har refleksdetaljer på skuldrene og forsterkede knær og sitteflate. Det er justerbare fotstropper og navnelapp inni dressen. ØKO-vannavvisende behandling – gir deg garanti om at produktet ikke har blitt behandlet med noen form for fluortilsetninger.

VANNTETT/VINDTETT Det er viktig for oss at ditt barn holder seg varmt og tørt når det har på seg våre klær. Vårt vann- og vindtette yttertøy vil beskytte ditt barn mot regn, snø og vind.

PUSTENDE Dette plagget lar kroppen til barnet puste, samtidig som det holder seg varmt og tørt. Perfekt til aktive og eventyrlystne barn.

DELVIS TEIPEDE SØMMER Det er viktig for oss at ditt barn holder seg varmt og tørt når det har på seg våre klær. Denne stylen har teipede sømmer på alle kritiske områder, som på skuldersømmene, for å forhindre av vinden slipper inn.

ALFA softshell dressen er et uvurderlig supplement i overgangen mellom sesongene. Den er en funksjonell heldress med alle de nødvendige kvalitetene for å sikre komfort og bevegelsesfrihet for aktive barn. Den har glidelås, en avtagbar hette, forsterkede knær og sitteflate på baksiden. Den er vindtett, pustende og vanntett. Den har en myk, varm mikrofleece på innsiden, og er fullført med refleksdetaljer på skuldrene. 94% Resirkulert polyester, 6% Elastan, Foring: 100% Polyester, Midtdel: 100% Polyester Maskinvask ved 30 °C Må ikke blekes Tørketrommel ved lav temperatur Må ikke strykes

Alfa softshelldress, darksapphi

Name It
299,50,-før599,-
Farge: darksapphi
Størrelse: 80 cm

Lagerstatus:

Ikke på nettlagerUtsolgt
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på