Nyhet
Transportabel flaskevarmer, grey Grå - 11039171-Grey-One Size - 1
Transportabel flaskevarmer, grey Grå - 11039171-Grey-One Size - 2
1/2

Produktbeskrivelse

Varm opp melken til den ideelle temperaturen når som helst og hvor som helst, på bare 4 minutter!

Hvorfor velge Nuvita bærbare flaskevarmer:

  • Rask oppvarming og varmeoppbevaring: den varmer opp en flaske på 4 minutter og opprettholder jevne temperaturer i opptil 8 timer, det eliminerer stress forbundet med å søke etter stikkontakter eller ladepunkter.

  • 4 temperaturinnstillinger: den varmer opp morsmelk, vann eller formel til ønsket temperatur. Fire forhåndsinnstilte temperaturalternativer: 37°C, 40°C, 45°C eller 50°C. Skjerm for å sjekke temperaturen i sanntid.

  • Hermetisk anti-drypp lukking: den lufttette skrulukkingen bidrar til å forhindre søl av formel mens du bærer den på farten.

  • Opptil 8 tåteflasker med en enkelt lading: Takket være kraften til batteriet, varmer den opp til 8 tåteflasker på en enkelt lading, og sikrer dermed at du komfortabelt kan håndtere alle dagens måltider selv når du er borte fra hjemmet. Om nødvendig kan den enkelt lades opp selv utenfor hjemmet via USB.

  • Universell løsning takket være adaptere som følger med: Nuvita tåteflaskevarmer er kompatibel med de bestselgende tåteflaskemerkene over hele verden takket være adaptere som allerede er inkludert i pakken.

Varekode: s-11039171-grey

EAN: 5350555037279

Transportabel flaskevarmer, grey

kr 999
Farge: grey
Størrelse: One Size

Lagerstatus:

På nettlager
Mer enn 10
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer