• Om Lykkelig som liten

Om lykkelig som liten

Lykkelig som liten er et norsk merke grunnlagt av to leger som så et behov for mer naturlige hudpleieprodukter til barn. De ønsket å kombinere sin erfaring og fagkunnskap med tradisjonelle metoder for å utvikle effektive og trygge produkter basert på naturlige og økologiske ingredienser.

Siden starten har produktene til Lykkelig som liten blitt laget av nonnene ved Tautra Mariakloster som har lang erfaring med produksjon av kremer og såper. Ettersom merket har blitt større, har Lykkelig som liten også inngått samarbeid med Urtegaarden i Danmark og Almén i Sverige - begge med mange års erfaring innenfor økologiske produkter. 

Alle produktene til Lykkelig som liten er 100% parabenfrie, og inneholder ikke triklosaner, SLS, etanolaminer eller mineraloljer. Produktene inneholder kun naturlige oljer og har en høy andel av økologiske råvarer. 

Badeolje

En bestselger. Noen dråper i badevannet eller på kluten gir barnet en skånsom vask. Badeoljen rengjør uten å tørke ut huden, og er veldig mild og god mot sart barnehud. Passer også fint som dusjolje for eldre barn og voksne.

Sjampo

En hudvennlig og naturlig skumsjampo til barn med kun de beste ingredienser. Sjampoen er fri for kjemikalier, kunstige tilsetningsstoffer og parfyme.

Hudkrem nøytral

Denne kremen har blitt kåret til "Best i test" hos Grønn Hverdag, og inneholder ingen helse- eller miljøbelastende stoffer. En rik og nærende krem som ikke svir. Kremen er veldig behagelig om huden er litt tørr og kløende. Inneholder gode, naturlige oljer som er anbefalt av hudleger. En god allround-krem for både store og små.

Hudkrem lavendel

Dette er i prinsippet den samme kremen som den nøytrale hudkremen, kun tilsatt noen få dråper økologisk lavendelolje for å gi en ren og behagelig duft. 

Vinterkrem

En ypperlig og beskyttende kuldekrem for små og store kinn i norsk vintervær. Basert på naturlige og økologiske råvarer. Kremen er fet og god, og gir god beskyttelse der det trengs mest.

Barnesalve

En veldig god og nærende salve. For alle, både store og små, som sliter med tørr, kløende eller irritert hud. Salven er helende og lindrende ved rød og sår hud. Kan brukes på bleieutslett, og er også god til tørr hud hos atopikere. Bruk gjerne over natten.

Ammesalve

Inneholder gode, legende fettstoffer av fødemiddelkvalitet (det vil si at alle innholdsstoffene i salven kan spises). Legger seg som en beskyttende hinne over såre brystknopper. Perfekt også som leppebalsam til såre og sprukne lepper.

Leppebalsam

100% økologisk leppebalsam som forebygger tørre, såre og sprukne lepper.