Produktbeskrivelse

Philips Avent-kopp med sugerør og konturform er ideell for aktive barn i utvikling og bidrar til en sunn tannutvikling. Utviklet i samarbeid med eksperter (tannleger, logopeder, ergonomer og jordmødre) for å lage den aller beste koppen med sugerør. Koppen rommer 300 ml og er beregnet for barn fra rundt 12 måneder og oppover.

Koppens konturform og den sklisikre strukturen gjør den enkel å holde i for små barnehender, noe som gjør at den lille trygt kan utvikle sine drikkeferdigheter. Det myke, fleksible sugerøret er skånsomt mot tannkjøttet, mens den lette og lille størrelsen gjør den ideell for barns første slurker fra sugerør.

Den nedre delen av sugerøret er bøyd slik at sugerøret enkelt når væsken. Dette gjør at barnet kan drikke på en naturlig måte. Sugerøret har en integrert ventil som forhindrer søl. Flipptoppen beskytter sugerøret og forhindrer lekkasje når du er på farten. Koppen med sugerør kan enkelt settes sammen og demonteres. Alle delene kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen for å gjøre det enda enklere.

Den er kompatibel med både Philips Avent Natural- og Classic+-serien (med unntak av glassflaskene), i tillegg til hele koppeserien vår (med unntak av voksenkoppene).

Koppen bidrar til en sunn tannutvikling og bygger opp styrke i tennene ved å tøye kjevemuskulaturen.* Den er utviklet i samarbeid med eksperter for å lage den aller beste koppen med sugerør.* (*90 % av 200 amerikanske tannleger er enige i at utformingen til Avent-koppen med sugerør bidrar til en sunn tannutvikling. 89 % er enige i at det å drikke med sugerør bygger opp styrke i tennene ved at kjevemuskulaturen tøyes (uavhengig undersøkelse på Internett, USA i april 2016). Utviklet i samarbeid med logopeder, tannleger, ergonomer og jordmødre.)

Varekode: s-11010334-green

EAN: 8710103781967

Straw cup 200 ml, green

kr 139
Farge: green
Størrelse: 300 ml

Lagerstatus:

På nettlager
Mindre enn 5
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer