Produktbeskrivelse

Sengesett i 100% organisk gots-sertifisert bomull

Et ØKOLOGISK produkt fra Rätt Start laget med den største omtanke for det personlige miljøet, havet, innsjøer og vassdrag.

  • Øko-Tex Standard 100 – godkjent.
  • Kommer i 2 str: 65x80 cm for vogn og vugge samt 80x100 cm for sprinkelseng.

Alle Rätt Starts sengetekstiler er sertifisert i henhold til den strenge personlige miljøstandarden Öko-Tex STANDARD 100, klasse 1 Baby. Dette sikrer at produktet ikke inneholder giftige stoffer eller allergener.

Rätt Start streber hele tiden etter å redusere sin miljøpåvirkning. Fra og med 2016 bruker de kun 100 % økologiske, GOTS-sertifiserte bomullsstoffer i dynetrekksettet, ammeputer og stellesenger for å redusere utslipp i innsjøer og vassdrag.

Deres tekstilprodukter er myke, kjølige og behagelige for å gi barnet maksimal sovekomfort å sove hele natten.

Global Organic Textile Standard (GOTS) er et internasjonalt merke for klær og tekstiler som dekker både sosiale og miljømessige krav. GOTS har som mål å gjøre det enklere for forbrukere å velge tekstilprodukter der det er lagt et helhetlig perspektiv både på miljø- og samfunnsansvar gjennom hele kjeden. Kjeden inkluderer flere trinn; dyrking, plukking, klargjøring og fremstilling av selve plagget/produktet. GOTS-merket krever at ingen kjemiske plantevernmidler eller gjødsel er inkludert. GMO (genmodifiserte organismer) er heller ikke tillatt. Kriteriene krever vannbehandlingsanlegg, forbyr klorbleking og gjelder både dyrking og klargjøring. Papir og kartong skal resirkuleres eller sertifiseres i henhold til FSC eller PEFC. Bruken av kjemikalier er også kontrollert med hensyn til arbeidernes helse og det stilles også krav til arbeidernes arbeidsforhold, ILOs kjernekonvensjoner skal følges. Kontroller gjøres årlig.

Varekode: s-11022401-pink

EAN: 7071855465019

Elefant sengesett seng, pink

kr 399
Farge: pink
Størrelse: 80x100 cm

Lagerstatus:

Ikke på nettlagerUtsolgt
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer