1/4

Sommerkampanje Reflex Tekstil

Varekode: 11011133-raspberry

EAN: 7071845508504

Produktbeskrivelse

Mykt og behagelig tekstil som er vind- og vanntett med hele 15.000mm vannsøyle og gode, pustende egenskaper. Alle sømmer er tapede.
Jakken har avtagbar hette med frontjustering i sidene og borrelåsjustering bak. Jakkens krage er kledd med myk tricot og beskyttelse mot glidelås i hakeparti. Både innvendig og utvendig stormklaff som beskytter glidelås og holder regn og vind ute på stormfulle dager.
2 utvendige sidelommer med glidelåslukking som er fôret med myk tricot for bedre komfort. Elastisk justering i livet. Rikelig med refleksdetaljer for bedre synlighet. Jakken passer godt til både Daltind og Smøla Pants. Produktet er helt fritt for PFAS og flourforbindelser. Vann- og smussavvisende behandling med BIONIC FINISH ECO. Str. 98cm 3år – 140cm 10 år. Materiale: Ytterstoff: 100% polyester, Fôr: 100% polyester Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, skånsom vask. For å ivareta både plagget og miljøet så godt som mulig, anbefaler vi å minimere antall vask så mye man kan. Vask gjerne av flekker med en klut og heng plagget til lufting når nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, minimere energibruk samt skåne miljøet for unødvendig utslipp. Jakken er en del av vårens nyheter og er fra Reflex sin SS21-kolleksjon.

Lyngen jakke, raspberry

209,70,-før699,-Farge: raspberry
Størrelse: 98 cm

Lagerstatus:

Ikke på nettlagerUtsolgt
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på