home Meny close
menu Meny

Stokke Scoot med leatherette håndtak

Stokke® Scoot er den ideelle barnevognen for en urban livsstil og på reise. Vognen er brukervennlig, enkel å manøvrere og kompakt i størrelsen både i bruk og når den er slått sammen. Foreldre på farta med en travel hverdag vil verdsette de smarte løsningene og justeringsmulighetene.

Nå med leatheretter håndtak

Les mer

Lagerstatus: På lager.

 • Stokke Scoot canopy

  Stokke Scoot canopy

  kr 449,-

  Kalesje til din Stokke Scoot. Benyttes både på ligge- og sittedel

  Utsolgt

 • Stokke Scoot carrycot

  Stokke Scoot carrycot

  kr 2 150,-

  Stokke® Scoot™ barnevognbag er kompakt for enkel transport, men likevel romslig nok til at din nyfødte baby ligger behagelig og mykt på turen. Kalesjen kjøpes separat og benyttes også på sittedelen.

  Utsolgt

 • Stokke Scoot chassis og sittedel med leatherette håndtak

  Stokke Scoot chassis og sittedel med leatherette håndtak

  kr 3 250,-

  Understell og sittedel til Stokke Scoot. Sittedelen kommer uten kalesje, som kan velges og selges utenom i flere forskjellige farger. Nå også med leatherette håndtak

Detaljer

Med ekstrautstyret Stokke® Scoot Vognbag blir vognen enda mer komfortabel for selv de minste passasjerene. Vognen er egnet fra nyfødt til barnet veier 15 kg. Scoot er kompakt, enkel å slå sammen og bære. Den har låsbare, luftfylte svinghjul, er enkel å trille og manøvrere. Den har stor kalesje med uv-faktor 50+ for å beskytte barnet. Fargen på kalesjen kan du nå velge fritt mellom 6 ulike farger. Vognen har justerbart kneleddshåndtak og myggnett og regntrekk er inkludert i prisen. Babybag kan kjøpes til separat.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stokke Scoot med leatherette håndtak

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering