home Meny close
menu Meny

Stokke Scoot

Stokke® Scoot er den ideelle barnevognen for en urban livsstil og på reise. Vognen er brukervennlig, enkel å manøvrere og kompakt i størrelsen både i bruk og når den er slått sammen. Foreldre på farta med en travel hverdag vil verdsette de smarte løsningene og justeringsmulighetene.

Les mer

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

 • Stokke Scoot carrycot

  Stokke Scoot carrycot

  kr 2 150,-

  Stokke® Scoot™ barnevognbag er kompakt for enkel transport, men likevel romslig nok til at din nyfødte baby ligger behagelig og mykt på turen. Kalesjen kjøpes separat og benyttes også på sittedelen.

 • Stokke Scoot understell med sittedel

  Stokke Scoot understell med sittedel

  kr 3 250,-

  Understell og sittedel til Stokke Scoot. Sittedelen kommer uten kalesje, som kan velges og selges utenom i flere forskjellige farger.

 • Stokke Scoot canopy

  Stokke Scoot canopy

  kr 449,-

  Kalesje til din Stokke Scoot. Benyttes både på ligge- og sittedel

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Med ekstrautstyret Stokke® Scoot Vognbag blir vognen enda mer komfortabel for selv de minste passasjerene. Vognen er egnet fra nyfødt til barnet veier 15 kg. Scoot er kompakt, enkel å slå sammen og bære. Den har låsbare, luftfylte svinghjul, er enkel å trille og manøvrere. Den har stor kalesje med uv-faktor 50+ for å beskytte barnet. Fargen på kalesjen kan du nå velge fritt mellom 6 ulike farger. Vognen har justerbart kneleddshåndtak og myggnett og regntrekk er inkludert i prisen. Babybag kan kjøpes til separat.

Fin og lett vogn, kjekk på reise

En fin og urban vogn, lett å trille og egner seg også på grusvei. Ikke beregnet på terreng. Bagdelen virker liten, men passet helt fint så lenge vi hadde behov for bag (4-5 mnd), selv på vinterhalvåret. Sittedelen er noe upraktisk sammen med vognpose, da denne sklir litt utav fordi det ikke er noe fotbrett som kan holde den mer på plass. Veldig kjekk på reise og sommerhalvåret, tar også liten plass i bilen, men ikke super egnet på vinterføre og med tykk vognpose i.
 • Rangering
  starstarstarstarstar_border
Posted 26.05.2020 by Hanne

Veldig fornøyd

Jeg syns denne var lettere å manøvrere enn de større Stokke-vognene. Veldig god vogn til vårt bybruk.
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 01.05.2020 by Beate

Fornøyd

Har hatt både Xplory, Trailz og Scoot, og syns Scoot er den beste vognen av de.

Den tar liten plass i bilen, er lett å trille og håndtaket kan justeres etter høyden til den som triller. Terrenghjul er også et pluss for oss som bor litt landlig til.

Pluss for god kundeservice fra Stokke (kan dog ikke si det samme om Barnas hus).
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 20.04.2019 by Kari

Helt grei

Har brukt denne vognen i snart 3 mnd. Har brukt den i all slags vær og føre. Kan si så mye som at den er helt perfekt for bylivet og shopping. Ikke fult så lett å håndtere i snøføre, men det har latt seg gjøre gang på gang. Det er ikke en superstødig vogn da den er veldig lett. Så vekten på vogna er både positivt og negativt. Den er veldig enkel å pakke sammen og tar ikke stor plass. Bagen er helt grei som vi har brukt siden baby var nyfødt uten noe problemer, vi bruker den fortsatt så kan ikke si noe om sittedelen ennå.
Alt i alt så er dette etter min erfaring en veldig god vogn med tanke på prisen.
 • Rangering
  starstarstarstarstar_border
Posted 14.02.2019 by Camilla

Altfor liten

Vognen er altfor liten! Og sportsdelen er laget for miniatyrbabyer... Dette er det værste kjøpet jeg har gjort i hele mitt liv.
 • Rangering
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 25.10.2018 by Anja

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stokke Scoot

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering