home Meny close
menu Meny

Stokke Scoot

Stokke® Scoot er den ideelle barnevognen for en urban livsstil og på reise. Vognen er brukervennlig, enkel å manøvrere og kompakt i størrelsen både i bruk og når den er slått sammen. Foreldre på farta med en travel hverdag vil verdsette de smarte løsningene og justeringsmulighetene.

Les mer

Lagerstatus: På lager.

 • Stokke Scoot understell med sittedel

  Stokke Scoot understell med sittedel

  kr 4 550,-

  Understell og sittedel til Stokke Scoot. Sittedelen kommer uten kalesje, som kan velges og selges utenom i flere forskjellige farger.

 • Stokke Scoot canopy

  Stokke Scoot canopy

  kr 449,-

  Kalesje til din Stokke Scoot. Benyttes både på ligge- og sittedel

 • Stokke Scoot carrycot

  Stokke Scoot carrycot

  kr 2 000,-

  Stokke® Scoot™ barnevognbag er kompakt for enkel transport, men likevel romslig nok til at din nyfødte baby ligger behagelig og mykt på turen. Kalesjen kjøpes separat og benyttes også på sittedelen.

Detaljer

Med ekstrautstyret Stokke® Scoot Vognbag blir vognen enda mer komfortabel for selv de minste passasjerene. Vognen er egnet fra nyfødt til barnet veier 15 kg. Scoot er kompakt, enkel å slå sammen og bære. Den har låsbare, luftfylte svinghjul, er enkel å trille og manøvrere. Den har stor kalesje med uv-faktor 50+ for å beskytte barnet. Fargen på kalesjen kan du nå velge fritt mellom 6 ulike farger. Vognen har justerbart kneleddshåndtak og myggnett og regntrekk er inkludert i prisen. Babybag kan kjøpes til separat.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stokke Scoot

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering