Tripp Trapp babypute, nordicgrey Grå - 11012242-nordicgre-6-18mth - 1
Tripp Trapp babypute, nordicgrey Grå - 11012242-nordicgre-6-18mth - 2
Tripp Trapp babypute, nordicgrey Grå - 11012242-nordicgre-6-18mth - 3
1/3

Produktbeskrivelse

Sett ditt personlige preg på din Tripp Trapp® ved hjelp av puter i forskjellige farger og design. Denne babyputen gjør stolen myk og komfortabel i tillegg til å gi barnet ekstra støtte når det skal begynne å bruke Stokke Tripp Trapp® - Myk, komfortabel og støttende for barnet. - Nøye utviklede sømmer gir god struktur og ekstra støtte. - Enkel å ta av og på. - Passer til alle Tripp Trapp® Baby Set. - Oeko-Tex Standard 100 sertifisert. - Vannavstøtende stoff som gjør det enkelt å tørke av søl på puten (finnes i enkelte varianter). - Kan maskinvaskes på 40 °C.

Nordic Grey-kolleksjon;

Den nye kolleksjonen Nordic Grey er laget med fokus på bærekraft. Garnet til Tripp Trapp® Nordic Grey puten er farget med ekstrakter fra falne eikenøtter. Nordic Grey puten er laget av miljøvennlig teknologi, uten farlige kjemikalier og avløpsvann, samt lav miljøpåvirkning.

Nordic Grey kolleksjonen inneholder ingen skadelige stoffer eller kunstige kjemikalier og er myk mot barnets sarte hud. Dette gjør puten mer miljøvennlig og bedre for barnet. Putene Nordic Grey Classic og Baby er av høy kvalitet med 60 % resirkulert fiberfyll og 40 % ren polyester. Resirkulering reduserer behovet for nye råmaterialer når det brukes mindre energi sammenlignet med produksjon av nye materialer.

Økologisk bomull er ikke bare bra fordi den er av høy kvalitet, men fordi den dyrkes uten bruk av skadelige plantevernmidler, gjødsel eller kjemikalier. OCS 100-sertifikatet sikrer at det oppfyller strenge retningslinjer. Det betyr at den er sunnere for miljøet og ikke minst for barnet ditt.

Varekode: s-11012242-nordicgrey

EAN: 7040354960073

Tripp Trapp babypute, nordicgrey

kr 489
Farge: nordicgrey
Størrelse: 6-18 mnd

Lagerstatus:

På nettlager
Mer enn 10
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer