Tripp Trapp klassisk pute, starsilver Grå - 11012243-starsilver-6mth - 1
Tripp Trapp klassisk pute, starsilver Grå - 11012243-starsilver-6mth - 2
1/2

Produktbeskrivelse

Sett ditt personlige preg på din Tripp Trapp® ved hjelp av puter i forskjellige farger og design. - Myk og komfortabel for barnet. - Enkel å ta av og på. - Passer til stolen både med og uten Tripp Trapp® Baby Set. - Oeko-Tex Standard 100 sertifisert. - Vannavstøtende stoff som gjør det enkelt å tørke av søl på puten (enkelte varianter) - Kan maskinvaskes på 40 °C.

Nordic Grey-kolleksjon;

Den nye kolleksjonen Nordic Grey er laget med fokus på bærekraft. Garnet til Tripp Trapp® Nordic Grey puten er farget med ekstrakter fra falne eikenøtter. Nordic Grey puten er laget av miljøvennlig teknologi, uten farlige kjemikalier og avløpsvann, samt lav miljøpåvirkning.

Nordic Grey kolleksjonen inneholder ingen skadelige stoffer eller kunstige kjemikalier og er myk mot barnets sarte hud. Dette gjør puten mer miljøvennlig og bedre for barnet. Putene Nordic Grey Classic og Baby er av høy kvalitet med 60 % resirkulert fiberfyll og 40 % ren polyester. Resirkulering reduserer behovet for nye råmaterialer når det brukes mindre energi sammenlignet med produksjon av nye materialer.

Økologisk bomull er ikke bare bra fordi den er av høy kvalitet, men fordi den dyrkes uten bruk av skadelige plantevernmidler, gjødsel eller kjemikalier. OCS 100-sertifikatet sikrer at det oppfyller strenge retningslinjer. Det betyr at den er sunnere for miljøet og ikke minst for barnet ditt.

Varekode: s-11012243-starsilver

EAN: 7040351003704

Tripp Trapp klassisk pute, starsilver

kr 449
Farge: starsilver
Størrelse: 6 mnd

Lagerstatus:

På nettlager
Mindre enn 5
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer