Oslo bedside crib, white Hvit - undefined - 1
Oslo bedside crib, white Hvit - undefined - 2
Oslo bedside crib, white Hvit - undefined - 3
Oslo bedside crib, white Hvit - undefined - 4
Oslo bedside crib, white Hvit - undefined - 5
Oslo bedside crib, white Hvit - undefined - 6
1/6

Produktbeskrivelse

Bedside i ny, smart og sikker design. Langsiden kan senkes halvveis, og høyden på sengebunnen kan stilles i ti forskjellige høyder.

En bedside crib eller en sideseng som den også kalles er en smart første seng for din nyfødte baby. Mange opplever også en følelse av trygghet for at barn og voksne kan sove sammen uten å dele seng og soveplass. - Plassbesparende og praktisk vugge. - Kan ha barnet nært deg om natten. - Gjør det enklere når barnet må mates eller skiftes på i løpet av natten. - En smart første seng for din nyfødte baby. - De låsbare gummihjulene gjør det enkelt å flytte sengen ved behov (inkludert)*. - De nye og forbedrede gummihjulene gir bedre grep og stabilitet på gulvet. - Sengebunnen kan heves og senkes i hele ti posisjoner for å kunne tilpasses foreldrenes seng. - Langsiden har en funksjon som kalles dropside og denne kan også senkes halvveis. - Materialer: Bjørk - Mål (l x b x h): 95,5 x 46 x 75-89 cm. - Madrassmål (selges separat): 40 x 90 cm. - Madrasshøyder: Kan festes til en voksen seng med en høyde fra 59 cm - 74 cm (uten hjul) + 6 cm med hjul. - Malt med vannbasert maling. - Godkjent i henhold til sikkerhetsstandard: EN1130: 2019 Sikkerhet: - Husk å aldri la babyen være uten tilsyn når langsiden er foldet ned/åpen. Selv når du sover ved siden av, skal langsiden være oppe/lukket. - Sørg også for å skifte seng så snart barnet ditt kan begynne å bevege seg og trekke seg opp. Når barnet kan sitte, stå på kne eller stå oppreist, må sengen ikke lenger brukes. - Kan ikke brukes som en sideseng uten det medfølgende sikkerhetsbeltet. Disse er montert mellom voksenseng og barneseng som beskrevet. Merk! Passer kun voksenseng med ramme. **For alle senger på hjul, selv om hjulene er i låst posisjon, kan det være så glatt på gulvet at sengen glir bort. Du bør derfor bruke en matte under hjulene for maksimal sikkerhet. - Det er en markering langs den ene kortsiden som viser maksimal høyde for madrassen. Av sikkerhetsmessige grunner er det viktig at madrassen ikke er høyere enn dette merket. - Anbefalt madrasshøyde: 5 cm.

*For å gjøre dette kreves det en sikkerhetsinnretning - av sikkerhetsmessige årsaker - der du utfører to trinn samtidig.

MERK! I henhold til nye sikkerhetsforskrifter kan sengen bare brukes som sideseng ved siden av en voksen seng når disse er festet til hverandre med festesystemet som er inkludert. Vær også oppmerksom på at den nedfellbare siden i nedfelt stilling ikke må være høyere enn voksensengens madrass.

  • Troll har høye kvalitetskrav og sjekker hvert trinn fra tømmeret kommer inn til fabrikken til et ferdig produkt forlater den.
  • Maling, lakk og lim er vannbasert, miljøvennlig og laget i Sverige
  • Møblene er laget av mdf og massiv bjørk fra Nord-Europa
  • Alle møbler fra Troll er testet i en rekke testinstitutter for å oppfylle både europeiske og amerikanske standarder
  • Troll tar ansvar for miljøet og resirkulerer produksjonsavfallet for blant annet oppvarming av fabrikkene.
  • Det er også et resirkuleringssystem for maling og lim.

Varekode: s-11009997-white

EAN: 7071845533636

Oslo bedside crib, white

-
Farge: white
Dette produktet kan ikke lenger kjøpes
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer