Salg
Spinkid, granitemelange Grå - undefined - 1
Spinkid, granitemelange Grå - undefined - 2
Spinkid, granitemelange Grå - undefined - 3
Spinkid, granitemelange Grå - undefined - 4
1/4

Ryddesalg -30%

Produktbeskrivelse

Axkid Spinkid er en roterbar bilstol som letter hverdagen for deg som forelder. Den komfortable 180 grader rotasjons funksjonen gjør den enkel å håndtere, samtidig som den har de enorme sikkerghetsfordelene ved å sitte bakovervendt.

  • Enkel 180 grader roterbar bilstol – Med bare én knapp kan du rotere bilstolen mot døren og ha enkel tilgang til barnet når du går inn og ut av bilen.

  • Spedbarns innlegg – Med det inkluderte innlegget vil selv det minste barnet reise trygt og komfortabelt i Axkid Spinkid.

  • Justerbar rotasjonsbøyle – den unike fleksibiliteten til rotasjonbøylen muliggjør en enklere installasjon til bilen din og kan tilby ekstra benplass til barnet ditt.

  • Advanced Sleep Well System – hellingen kan justeres uten å montere stolen på nytt, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte hellingen for barnet ditt, bilen og dine behov.

  • Enkel hverdagshåndtering med Axkid Spinkid Den roterbare bilstolen, Axkid Spinkid gjør det enkelt å sikre barnet ditt i bilstolen. Med bare én knapp kan du enkelt snu setet mot døren og få tilgang til barnet ditt. Fleksibiliteten til den roterende bilstolen gjør det ikke bare praktisk å sette barnet inn og ut av bilstolen, det gir deg også som forelder en mer komfortabel posisjon når du spenner barnet i bilstolen. Ytterligere støtte gis med de magnetiske holderne på hver side av bilsetet, som holder selen mens du setter barnet ditt i stolen.

  • Hvor gammelt må mitt barn være for å bruke Spinkid? Det varierer selvfølgelig fra barn til barn, men med Axkid Spinkid kan du bruke den roterende bilstolen helt fra nyfødt (40 cm) til ca. 4 års alder. Det roterbare bilstolen med sine tilpasningsdyktige funksjoner gjør det enkelt å bruke det til barn i forskjellige aldre og størrelse.

Varekode: s-11037701-granitemelange

EAN: 7350057589748

Spinkid, granitemelange

-
Farge: granitemelange
Dette produktet kan ikke lenger kjøpes
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer