Nyhet
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 1
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 2
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 3
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 4
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 5
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 6
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 7
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 8
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 9
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 10
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 11
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 12
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 13
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 14
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 15
Sprinkelseng basic med Sove madrass null - undefined - 16
1/16

Kampanje Uke 7-8 Sprinkelseng med madrass

Produktbeskrivelse

Yngri Basic Sprinkelseng kan justeres i 3 høyder slik at du kan justere bunnen ned etter hvert som barnet vokser og begynner å holde seg selv oppe og klatre litt. Med Sove madrassen fra Yngri får babyen full søvnkomfort. Den en gir høy ventilasjon og har massasjeegenskaper. Trekket på begge sidene av madrassen er produsert av eksklusiv bambus og jaquardvevd stoff som gir en meget deilig følelse av mykhet. Begge sidene av trekket har en 180 graders glidelås som er lett å ta av for enkel vask.

Varekode: 512681

EAN:

Yngri Basic Sprinkelseng kan justeres i 3 høyder slik at du kan justere bunnen ned etter hvert som barnet vokser og begynner å holde seg selv oppe og klatre litt. Kan justeres i 3 høyder (50, 37 og 20 cm). Max vekt: 30 KG Madrassmål: 60 x 120 cm Ytre dimensjoner: 64 x 125 cm Vekt: 16 kg Høyde 82 cm Madrass kjøpes separat Materiale: Bok og Bjørk Original farge fra Italia & lisens produsert i Polen og godkjent i EU (giftfri farge og Lim). Oppfyller gjeldende EN-standard
Sove madrass 40 x 90 cm: Med denne madrassen får babyen full søvnkomfort. Den en gir høy ventilasjon og har massasjeegenskaper. Trekket på begge sidene av madrassen er produsert av eksklusiv bambus og jaquardvevd stoff som gir en meget deilig følelse av mykhet. Begge sidene av trekket har en 180 graders glidelås som er lett å ta av for enkel vask. - Materiale: Profilert Memory Foam, Trekk i 31% bambus, 69% PES (Polyester). Sove madrass str. 60 x 120 & 70 x 140 cm: Med denne madrass får du full søvnkomfort for både spedbarn og barn da madrassen er dobbelsidig. Siden for babyen er utrustet med Memory Foam som gir en bedre tilpassing til barnekroppens form og som bidrar til korrekt utvikling av spedbarnets kropp og skjelett. Siden for barn er utrustet med profilskum med massage- og ventilasjonsfunksjon. Begge sidene gir høy ventilasjon og har massasjeegenskaper. Trekket på begge sidene av madrassen er produsert av eksklusiv bambus og jaquardvevd stoff som gir en meget deilig følelse av mykhet, og har en 360 graders glidelås som er lett å ta av for enkel vask. Madrassen er også utrustet med stabiliseringssider produsert av skum med økt densitet/hardhet som gir ekstra beskyttelse for babyen når de forsøker å stå på kanten av madrassen. - Materiale baby side: Profilert Memory Foam, Trekk -31% bambus, 69% PES (Polyester) - Materiale barneside: Polyuretanskum, Trekk -31% bambus, 69% PES (Polyester), alt skum er satt sammen med sertifisert lim uten løsemiddel, beregnet for kontakt med barn.

Sprinkelseng basic med Sove madrass

Fra:kr 1,648.50førkr 1,998
kr 1,049.50

Sprinkelseng basic

Ikke på nettlager
Farge: white
Størrelse: 60x120 cm
kr 599

Sove madrass

På nettlager
Mer enn 10
Farge: white
Størrelse: 90x40cm
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer