SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor null - undefined - 1
SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor null - undefined - 2
SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor null - undefined - 3
SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor null - undefined - 4
SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor null - undefined - 5
SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor null - undefined - 6
SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor null - undefined - 7
SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor null - undefined - 8
1/8

Produktbeskrivelse

Opplev en verden av luksus og komfort med SENTO LUX ERGO - den komplette barnevognen med spesielt eksklusive detaljer og søm. Med robust konstruksjon, full liggeposisjon og justerbar fjæring gir den en enestående opplevelse. Liggedelen er skreddersydd med doble sømmer for et strammere og mer elegant utseende, med en mykt polstret interiør som barnet ditt vil elske. Bruk den romslige liggedelen med bærehåndtak de første 6 månedene (opptil 9 kg). Bytt deretter til ERGO-setet med imponerende setelengde på 110 cm (opptil 22 kg / 4 år).

Varekode: 499647

EAN:

Emmaljunga vognen er håndlaget i Europa med materialer av høy kvalitet og mer bærekraftige produksjonsprosesser. Firhjulsfjæring med justerbar bakhjulsfjæring gjør denne vognen komfortabel i ulike terreng. Håndtaket kan justeres for korte og høye voreldre. Rekkevidden (70cm - 112+cm) strekker seg over hele 42 cm, og kan gjøres enda høyere. Kurven er lett tilgjengelig og kan ta last opp til 10 kg. Ekskl. hjul (LxBxH): 84/51/22 cm Vekt understell inkl. hjul: 12,6 kg
Liggedelen er skreddersydd med doble sømmer for et strammere og mer elegant utseende, med et mykt polstret interiør som barnet ditt vil elske. Den romslige liggedelen er utstyrt med praktisk bærehåndtak og er perfekt for de første 6 månedene (opptil 9 kg)
Designet med sjenerøse dimensjoner, tilbyr ERGO-setet en imponerende setelengde på 110 cm og en rygglengde på 55 cm, noe som sikrer at barnet ditt har god plass til å strekke seg ut og slappe av. Passer til alle SENTO-understell, ALU S AIR og TWIN 735.

SENTO LUX Ergo Allblack/Outdoor

Fra:kr 15,995
kr 8,195

Understell SENTO LUX

På nettlager
Færre enn 5
Farge: blackbrown
Størrelse: 4 hjul
kr 3,900

Sento liggedel LUX

Ikke på nettlager
Farge: sandbeige
Størrelse: 0-6 mnd
kr 3,900

ERGO Sete Sento LUX

På nettlager
Færre enn 5
Farge: sandbeige
Størrelse: 6 mnd
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer