Emmaljunga tilbyr både moderne og klassiske barnevogner. Vognene produseres fortsatt i Sverige og er laget i miljøvennlige materialer.

Barnas Hus har det største sortimentet av Emmaljunga i Norge og du får kjøpt vognene både i våre fysiske butikker og på nett.

Emmaljungas historie

Det svenske merket har produsert barnevogner av ypperste kvalitet siden 1925 og har maktet å både fornye seg og holde på de klassiske tradisjonene. Vognene produseres fortsatt på Emmaljunga Barnvagnsfabrik i Emmaljunga, Sverige - verdens eldste aktive barnevognfabrikk - og drives fortsatt innenfor samme familie med høyt engasjement og lidenskap for å bygge de beste barnevognene for deg og ditt barn.

Emmaljungas grønne visjon

Emmaljunga har stor tro på at det er viktig å bevege seg mot en sunt og bærekraftig livsstil. Barnevognene lages med materialer av høy kvalitet, til det beste for både barn og miljø. Produktene og materialene testes i henhold til EUs miljø- og sikkerhetsstandarder, og leverandører velges med omhu. 

Men merket synes ikke det er nok å kun bruke miljøvennlige materialer. De ønsker å gå enda lenger og gjøre hele produksjonsprosessen grønn. Produktene skal ha lang levetid, og barnevognene skal være designet slik at de kan resirkuleres, gjenbrukes eller reproduseres. Emmaljunga ønsker å bruke mindre energi, spare vann, redusere utslipp og transportkostnader, samt redusere CO2-påvirkningen. De ønsker å stadig lete etter nye løsninger for å oppnå en sirkulær økonomi og en bærekraftig fremtid.

Med en Emmaljunga-vogn kan du føle deg trygg. Du kan stole på at barnevognen din er produsert under de beste forholdene, og at Emmaljunga tar ansvar for miljøet.

101 produkter