Produktbeskrivelse

Baby-bilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene, og er godkjent etter det nyeste UN R129 (i-Size)-regelverket. Den har avansert beskyttelse for hode-området med den innovative Dynamic Force Absorber, ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene, fempunkts internbelter for økt stabilitet ved sidekollisjon, og brede internbelter og skulderpolstringer som fordeler kreftene over et større område, for økt sikkerhet.

Denne babybilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene; - Dynamic Force Absorber i hodestøtten som bremser kreftene forsiktig, som en trampoline. Dette er en ny og høymoderne løsning i bilbarnestolens sidevanger i området rundt hodet, som gir optimal beskyttelse for babyens mest sårbare kroppsdeler hodet og nakken. - Ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene ved en eventuell sidekollisjon. (Plasseres på siden mot døren). - Den nydesignede hodestøtten til BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size gir det voksende barnet ditt bedre plass, samtidig som babyen er beskyttet i enhver situasjon, uten at du behøver å ta vekk puter eller innlegg. - i-Size godkjent. - Gruppe 0+ 40-75 cm (max 13 kg). - Monteres med isofix med iZi Modular i-size base (anbefalt), eller beltemonteres uten base. - iZi Modular i-size base kjøpes separat. - Modulsystem; iZi Modular i-size base kan også benyttes med iZi Modular i-Size. - En av de letteste i-Size-godkjente baby-bilstolene på markedet. - Newborn Hugger gir 10° bedre liggestilling, og økt sidestabilitet, komfort og støtte for nyfødte. Denne byr på en smart plassert kilepute, som løfter babyens rygg i stedet for rumpen. I tillegg byr den på myke og støttende materialer på sidene både i rygg- og i sittedelen for å hjelpe til med å stabilisere og å holde den lille tett omsluttet og komfortabelt sikret. - Magnetic Belt Assistants gjør det enkelt å få barnet ut av og inn i baby-bilstolen. - Internbeltene og hodestøtten kan enkelt justeres med etthåndsgrep. - Ergonomisk håndtak som forhindrer at stolen slår mot hoften når den bæres. - Dyptrekkende solskjerm med UPF50+. - Kan enkelt klikkes fast på de fleste ledende barnevognunderstell. - Løsnes enkelt fra barnevognunderstellet, ved hjelp av to ulike utløserhåndtak-muligheter som gjør disse tilgjengelig, uansett barnevogn. - Maskinvaskbart trekk som er enkelt å ta av.

Spesifikasjoner:

  • Vekt: 4,2 kg.
  • Maksimalvekt barn: 13 kg.
  • Anbefalt alder: 0-12 mnd. Bakovervendt sikring i bil er fem ganger sikrere en fremovervendt sikring. Barnas Hus anbefaler at barn sikres bakovervendt frem til de er 4 år og gjerne så lenge som mulig.

Varekode: s-11017445-metallicm-std

EAN: 7072754004002

iZi Go Modular X1 i-Size, metallicm, std

BeSafe
-
Stil:metallicm-std
Dette produktet kan ikke lenger kjøpes
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer