1/12

Varekode: 391920

EAN:

Produktbeskrivelse

Denne pakken inneholder både Maxi-Cosi Cabriofix og Maxi-Cosi FamilyFix basen. Maxi-Cosi Cabriofix er godkjent fra nyfødt og opp til 13kg, og monteres bakovervendt.

Maxi-Cosi FamilyFix base festes med bilens Isofix-fester, og er perfekt for deg som f.eks tar bilstolen mye inn og ut av bilen. Ved bruk av basen minimerer du risikoen for feilmontering, og basen er enkel å montere. Basen indikerer med både lyd og lys om du har montert stolen riktig og om støttebenet står ordentlig i gulvet i bilen. Basen passer til både Maxi-Cosi Cabriofix, Maxi-Cosi Pebble og Maxi-Cosi Pearl, og gjør at du kan bruke basen til barnet er ca. 3,5år.
Maxi-Cosi Cabriofix er godkjent fra nyfødt og opp til 13kg, og monteres bakovervendt. Stolen har et sidebeskyttelsessystem, som gir optimal beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon. Solskjerm er integrert i stolen, og kan enkelt legges ned når den ikke er i bruk. Stolen har praktiske kroker som holder beltet til side, slik at du enkelt får lagt babyen ned i stolen. - Både bilstol og base i én pakke. - En utrolig lett babybilstol med en base som kan monteres i alle* biler. - ECE R44-04-godkjent for bakovervendt montering. - Gruppe 0+ 13 kg. - Monteres med isofix med Maxi Cosi FamilyFix base (anbefalt), eller beltemonteres uten base. - Kompatibel med Maxi Cosi EasyFix base (inkludert i pakkeløsning). - Sidebeskyttelsesytem som beskytter barnets hode og nakke. - Justering av nakkestøtte slik at stolen vokser i takt med barnet. - Ergonomisk bærehåndtak. - Integrert kalesje. - 3-punkt sele. Spesifikasjoner: - Vekt: 3,35 kg. - Dybde/lengde med oppslått bærehåndtak: 66 cm. - Høyde med oppslått bærehåndtak: 57 cm. - Dybde/lengde med nedfelt bærehåndtak: 71,5 cm. - Høyde med nedfelt bærehåndtak: 37,5 cm. - Bredde uten base: 44,5 cm.

Cabriofix pakke med stol og base

Fra:3 248,50,-
1 999,-

FamilyFix isofix base

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: ISOfix
1 249,50,-

Cabriofix

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: 0-13 kg
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på