1/24

Varekode: 390893

EAN:

Produktbeskrivelse

Baby-bilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene, og er godkjent etter det nyeste UN R129 (i-Size)-regelverket. Den har avansert beskyttelse for hode-området med den innovative Dynamic Force Absorber, ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene, fempunkts internbelter for økt stabilitet ved sidekollisjon, og brede internbelter og skulderpolstringer som fordeler kreftene over et større område, for økt sikkerhet. - Denne babybilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene;             - Dynamic Force Absorber. Dynamic Force Absorber i hodestøtten bremser kreftene forsiktig, som en trampoline. Dette er en ny og høymoderne løsning i bilbarnestolens sidevanger i området rundt hodet, som gir optimal beskyttelse for babyens mest sårbare kroppsdeler hodet og nakken. - Ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene ved en eventuell sidekollisjon. (Plasseres på siden mot døren). - Den nydesignede hodestøtten til BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size gir det voksende barnet ditt bedre plass, samtidig som babyen er beskyttet i enhver situasjon, uten at du behøver å ta vekk puter eller innlegg. - i-Size godkjent. - Gruppe 0+ 40-75 cm (max 13 kg). - Monteres med isofix med iZi Modular i-size base (anbefalt), eller beltemonteres uten base. - iZi Modular i-size base. - Modulsystem; iZi Modular i-size base kan også benyttes med iZi Modular i-Size. - En av de letteste i-Size-godkjente baby-bilstolene på markedet. - Newborn Hugger gir 10° bedre liggestilling, og økt sidestabilitet, komfort og støtte for nyfødte. Denne Newborn Huggeren byr på en smart plassert kilepute, som løfter babyens rygg i stedet for rumpen. I tillegg byr den på myke og støttende materialer på sidene både i rygg- og i sittedelen for å hjelpe til med å stabilisere og å holde den lille tett omsluttet og komfortabelt sikret. - Magnetic Belt Assistants  gjør det enkelt å få barnet ut av og inn i baby-bilstolen. - Internbeltene og hodestøtten kan enkelt justeres med ett håndgrep. - Ergonomisk bærehåndtak, som forhindrer at baby-bilstolen slår mot hoften når den bæres. - Dyptrekkende solskjerm med UPF50+. - Kan enkelt klikkes fast på de fleste ledende barnevognunderstell, og løsnes enkelt fra barnevognunderstellet ved hjelp av to ulike utløserhåndtak-muligheter. - Trekket er naturligvis maskinvaskbart, og er enkelt å ta av. Spesifikasjoner: - Vekt: ca 4,2 kg - Maksimalvekt på barnet: 13 kg. - Anbefalt alder: 0-12 mnd. Bakovervendt sikring i bil er fem ganger sikrere enn fremovervendt sikring. Barnas Hus anbefaler at barn sikres bakovervendt frem til de er 4 år og gjerne så lenge som mulig.

Baby-bilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene, og er godkjent etter det nyeste UN R129 (i-Size)-regelverket. Den har avansert beskyttelse for hode-området med den innovative Dynamic Force Absorber, ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene, fempunkts internbelter for økt stabilitet ved sidekollisjon, og brede internbelter og skulderpolstringer som fordeler kreftene over et større område, for økt sikkerhet. - Denne babybilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene; - Dynamic Force Absorber. Dynamic Force Absorber i hodestøtten bremser kreftene forsiktig, som en trampoline. Dette er en ny og høymoderne løsning i bilbarnestolens sidevanger i området rundt hodet, som gir optimal beskyttelse for babyens mest sårbare kroppsdeler hodet og nakken. - Ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene ved en eventuell sidekollisjon. (Plasseres på siden mot døren). - Den nydesignede hodestøtten til BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size gir det voksende barnet ditt bedre plass, samtidig som babyen er beskyttet i enhver situasjon, uten at du behøver å ta vekk puter eller innlegg. - i-Size godkjent. - Gruppe 0+ 40-75 cm (max 13 kg). - Monteres med isofix med iZi Modular i-size base (anbefalt), eller beltemonteres uten base. - iZi Modular i-size base kjøpes separat. - Modulsystem; iZi Modular i-size base kan også benyttes med iZi Modular i-Size. - En av de letteste i-Size-godkjente baby-bilstolene på markedet. - Newborn Hugger gir 10° bedre liggestilling, og økt sidestabilitet, komfort og støtte for nyfødte. Denne Newborn Huggeren byr på en smart plassert kilepute, som løfter babyens rygg i stedet for rumpen. I tillegg byr den på myke og støttende materialer på sidene både i rygg- og i sittedelen for å hjelpe til med å stabilisere og å holde den lille tett omsluttet og komfortabelt sikret. - Magnetic Belt Assistants gjør det enkelt å få barnet ut av og inn i baby-bilstolen. - Internbeltene og hodestøtten kan enkelt justeres med etthåndsgrep. - Ergonomisk håndtak som forhindrer at stolen slår mot hoften når den bæres. - Dyptrekkende solskjerm med UPF50+. - Kan enkelt klikkes fast på de fleste ledende barnevognunderstell. - Løsnes enkelt fra barnevognunderstellet, ved hjelp av to ulike utløserhåndtak-muligheter som gjør disse tilgjengelig, uansett barnevogn. - Maskinvaskbart trekk som er enkelt å ta av. Spesifikasjoner: - Vekt: 4,2 kg. - Maksimalvekt barn: 13 kg. - Anbefalt alder: 0-12 mnd. Bakovervendt sikring i bil er fem ganger sikrere en fremovervendt sikring. Barnas Hus anbefaler at barn sikres bakovervendt frem til de er 4 år og gjerne så lenge som mulig.
Modular-familien er det nye innovative bilbarnestol-systemet fra BeSafe, som barnet kan benytte fra nyfødt til ca. fire år eller 105 cm. BeSafe iZi Modular i-Size-basen monteres enkelt på bilens ISOfix-fester. Både BeSafe iZi Go Modular i-Size og iZi Modular i-Size passer på denne basen

iZi Go Modular X1 med isofix-base

Fra:4 298,-
3 199,-

iZi Go Modular X1 i-Size

På nettlager
Mindre enn 5
Stil: metallicm-std
Størrelse: i-Size (0-13 kg)
2 299,-

iZi Modular i-Size-base

Ikke på nettlager
Stil: greydark-std
Størrelse: ISOfix
Dette produktet kan ikke lenger kjøpes
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på