1/24

Produktbeskrivelse

Baby-bilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene, og er godkjent etter det nyeste UN R129 (i-Size)-regelverket.

Den har avansert beskyttelse for hode-området med den innovative Dynamic Force Absorber, ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene, fempunkts internbelter for økt stabilitet ved sidekollisjon, og brede internbelter og skulderpolstringer som fordeler kreftene over et større område, for økt sikkerhet.

 • Denne babybilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene;
 • Dynamic Force Absorber i hodestøtten, som bremser kreftene forsiktig, som en trampoline. Dette er en ny og høymoderne løsning i bilbarnestolens sidevanger i området rundt hodet, som gir optimal beskyttelse for babyens mest sårbare kroppsdeler hodet og nakken.

 • Ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene ved en eventuell sidekollisjon. (Plasseres på siden mot døren).

 • Den nydesignede hodestøtten til BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size gir det voksende barnet ditt bedre plass, samtidig som babyen er beskyttet i enhver situasjon, uten at du behøver å ta vekk puter eller innlegg.
 • i-Size godkjent.
 • Gruppe 0+ 40-75 cm (max 13 kg).
 • Monteres med isofix med iZi Modular i-size base (anbefalt), eller beltemonteres uten base.
 • iZi Modular i-size base.
 • Modulsystem; iZi Modular i-size base kan også benyttes med iZi Modular i-Size.
 • En av de letteste i-Size-godkjente baby-bilstolene på markedet.
 • Newborn Hugger gir 10° bedre liggestilling, og økt sidestabilitet, komfort og støtte for nyfødte.

Denne Newborn Huggeren byr på en smart plassert kilepute, som løfter babyens rygg i stedet for rumpen. I tillegg byr den på myke og støttende materialer på sidene både i rygg- og i sittedelen for å hjelpe til med å stabilisere og å holde den lille tett omsluttet og komfortabelt sikret.

 • Magnetic Belt Assistants  gjør det enkelt å få barnet ut av og inn i baby-bilstolen.
 • Internbeltene og hodestøtten kan enkelt justeres med ett håndgrep.
 • Ergonomisk bærehåndtak, som forhindrer at baby-bilstolen slår mot hoften når den bæres.
 • Dyptrekkende solskjerm med UPF50+.
 • Kan enkelt klikkes fast på de fleste ledende barnevognunderstell, og løsnes enkelt fra barnevognunderstellet ved hjelp av to ulike utløserhåndtak-muligheter. - Trekket er naturligvis maskinvaskbart, og er enkelt å ta av.

Spesifikasjoner:

 • Vekt: ca 4,2 kg
 • Maksimalvekt på barnet: 13 kg.
 • Anbefalt alder: 0-12 mnd.

Bakovervendt sikring i bil er fem ganger sikrere enn fremovervendt sikring. Barnas Hus anbefaler at barn sikres bakovervendt frem til de er 4 år og gjerne så lenge som mulig.

Varekode: 390893

EAN:

Baby-bilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene, og er godkjent etter det nyeste UN R129 (i-Size)-regelverket. Den har avansert beskyttelse for hode-området med den innovative Dynamic Force Absorber, ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene, fempunkts internbelter for økt stabilitet ved sidekollisjon, og brede internbelter og skulderpolstringer som fordeler kreftene over et større område, for økt sikkerhet. Denne babybilstolen byr på de mest moderne sikkerhetsfunksjonene; - Dynamic Force Absorber i hodestøtten som bremser kreftene forsiktig, som en trampoline. Dette er en ny og høymoderne løsning i bilbarnestolens sidevanger i området rundt hodet, som gir optimal beskyttelse for babyens mest sårbare kroppsdeler hodet og nakken. - Ekstra Side Impact Protection (SIP+) som absorberer opptil 20 % mer av kreftene ved en eventuell sidekollisjon. (Plasseres på siden mot døren). - Den nydesignede hodestøtten til BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size gir det voksende barnet ditt bedre plass, samtidig som babyen er beskyttet i enhver situasjon, uten at du behøver å ta vekk puter eller innlegg. - i-Size godkjent. - Gruppe 0+ 40-75 cm (max 13 kg). - Monteres med isofix med iZi Modular i-size base (anbefalt), eller beltemonteres uten base. - iZi Modular i-size base kjøpes separat. - Modulsystem; iZi Modular i-size base kan også benyttes med iZi Modular i-Size. - En av de letteste i-Size-godkjente baby-bilstolene på markedet. - Newborn Hugger gir 10° bedre liggestilling, og økt sidestabilitet, komfort og støtte for nyfødte. Denne byr på en smart plassert kilepute, som løfter babyens rygg i stedet for rumpen. I tillegg byr den på myke og støttende materialer på sidene både i rygg- og i sittedelen for å hjelpe til med å stabilisere og å holde den lille tett omsluttet og komfortabelt sikret. - Magnetic Belt Assistants gjør det enkelt å få barnet ut av og inn i baby-bilstolen. - Internbeltene og hodestøtten kan enkelt justeres med etthåndsgrep. - Ergonomisk håndtak som forhindrer at stolen slår mot hoften når den bæres. - Dyptrekkende solskjerm med UPF50+. - Kan enkelt klikkes fast på de fleste ledende barnevognunderstell. - Løsnes enkelt fra barnevognunderstellet, ved hjelp av to ulike utløserhåndtak-muligheter som gjør disse tilgjengelig, uansett barnevogn. - Maskinvaskbart trekk som er enkelt å ta av. Spesifikasjoner: - Vekt: 4,2 kg. - Maksimalvekt barn: 13 kg. - Anbefalt alder: 0-12 mnd. Bakovervendt sikring i bil er fem ganger sikrere en fremovervendt sikring. Barnas Hus anbefaler at barn sikres bakovervendt frem til de er 4 år og gjerne så lenge som mulig.
Rask ISOfix-montering på kun tre steg. Passer alle versjoner av BeSafe iZi Go Modular baby-bilstoler og iZi Modular småbarns-bilstoler. Flyttes enkelt mellom ulike biler! Siden ISOfix-basen er separat fra stolskallet, kan du raskt flytte bilbarnestolen og basen mellom ulike biler. Om familien din benytter flere ulike biler i løpet av dagen, kan dere gjøre hverdagsrutinene enda enklere ved å ha en ISOfix-base i hver bil. Slik behøver du kun å flytte stolskallet mellom basene – og det tar bare noen sekunder. Merk at frontbøylen som skal brukes med iZi Modular-småbarns-bilstolen er inkludert med småbarns-bilstolen. Om du ønsker å ha en ekstra base i en annen bil, er frontbøylen for denne ekstra basen tilgjengelig som tilbehør. - Tydelige indikatorer, både visuelt og med lyd - Justerbar benplass med iZi Modular i-Size - Rask og enkel installasjon - Redusert risiko for feilmontering - Gruppe: Besafe gruppe 1 og 2 - Installasjon: ISOfix - Bakovervendt: 0 – 105 cm - Fremovervendt: 88 – 105 cm - Ca. alder: 0 – ca 4 år - Godkjent: UN R 129 (i-Size) godkjent ISOfix installasjon Kan bare bli brukt sammen med BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size og BeSafe iZi Modular (RF) X1 i-Size.

iZi Go Modular X1 med isofix-base

Fra:kr 5,048
kr 3,199

iZi Go Modular X1 i-Size

På nettlager
Mindre enn 5
Stil:metallicm-std
Størrelse: i-Size (0-13 kg)
kr 2,499

iZi Modular i-Size Base

Ikke på nettlager
Stil:black-std
Størrelse: i-Size
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer