KAOS er et nytt, norsk varemerke som har tatt verden med storm med sine geniale og lekre løsninger i norsk design.

KAOS er utviklet av to norske mammaer som ønsket seg bedre løsninger for å gjøre hverdagen med små barn litt enklere. De to gründerne har mål om å endre hele industrien gjennom målrettet bærekraftsinnovasjon, og de er gode på å tenke nytt i både produktdesign og spennende materialvalg.

KAOS er anerkjent for sitt tidløse, skandinaviske design og smarte funksjonalitet.

Blant produktene deres finner du blant annet barnehagesekker, weekend bag, Klapp barnestol og Endeløs ribbevegg. Både Klapp og Endeløs er laget for å være plassbesparende og multifunksjonelle – perfekt for «compact living», små barnerom eller for dem som bare ønsker å frigjøre litt plass. Klapp kommer ferdig montert, krever ingen justering og varer gjennom hele oppveksten. Bare «klapp» den sammen og sett den bort eller heng den på veggen.

Med Endeløs-systemet kan barnet få oppbevaring, ribbevegg og skrivebord i ett. Ved å bruke veggen til oppbevaring av leker og bøker, beholder du romfølelsen samtidig som barnet får et sted å klatre og utfolde seg. Skrivebordet passer også utmerket som laptop-bord til hjemmekontoret. Endeløs kan kombineres på mange forskjellige måter - her er det bare fantasien som setter grenser!

KAOS har en «zero waste»-mentalitet og i produksjonen av Klapp brukes hver eneste treflis fornuftig. For eksempel er veggkrokene til Klapp designet små nok til at de kan lages av restmateriale fra produksjonen. Det som da måtte stå igjen av treverk og kapp brukes til å fyre og gi varme til fabrikken gjennom hele året.

Alle sekkene til KAOS er laget av resirkulerte plastflasker fra forbrukeravfall. Plasten er Repreve-sertifisert, som betyr at man kan spore materialet helt tilbake til panteautomaten plastflasken kom fra. For å produsere en ransel går det med 24 plastflasker, og for å produsere en weekend bag går det med hele 64 plastflasker.

Det nye spisebrettet og babysetet til Klapp lages av 50% resirkulert marint avfall, deriblant fiskenett. Ingen har noen gang brukt så mye resirkulert avfall i et barneprodukt før, men KAOS har klart å kvalifisere råvarene og jobber mot å lage barneutstyr av 100% resirkulert avfall.

Funksjonell og kul design kombinert med mindre avfall i naturen og havet? Bedre blir det ikke!

Trykk her for å lese mer om KAOS sin «zero waste»-mentalitet

72 produkter