Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 1
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 2
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 3
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 4
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 5
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 6
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 7
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 8
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 9
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 10
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 11
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 12
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 13
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 14
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 15
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 16
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 17
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 18
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 19
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 20
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 21
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 22
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 23
Klapp barnestol i eik med babysete null - undefined - 24
1/24

Produktbeskrivelse

Barnestolen Klapp fra KAOS er en moderne designklassiker utviklet for å vare gjennom hele oppveksten. En lekker og bærekraftig investering, fra ekte håndverk og kvalitetsmaterialer som tåler tidens tann. Klapp er sammenleggbar og genialt plassbesparende, og også enkel å ta med på tur. De faste stigetrinnene er unike og inviterer barnet til å klatre opp og ned KAOS Klapp barnestol på egenhånd. Barnet sitter i en ergonomisk og aktiv sittestilling, og hviler beina naturlig på de forskjellige trinnene etter hvert som de vokser. Denne utgaven er produsert i eik. Inkludert i denne pakken er også KAOS Klapp babysete, laget i bærekraftsmateriale av resirkulerte fiskegarn. Setet festes på høystolen og er beregner for de minste barna. Det leveres som et komplett sett med polstret pute og sele, ferdig montert. Kaos Klapp Baby Sete er det første i verden som er laget av resirkulert fiskenett, derav hintet av grønt.

Varekode: 474209

EAN:

Barnestolen Klapp fra KAOS er en moderne designklassiker utviklet for å vare gjennom hele oppveksten. En lekker og bærekraftig investering, fra ekte håndverk og kvalitetsmaterialer som tåler tidens tann. Denne utgaven er produsert i eik. Klapp er sammenleggbar og genialt plassbesparende, og også enkel å ta med på tur. De faste stigetrinnene er unike og inviterer barnet til å klatre opp og ned KAOS Klapp barnestol på egenhånd. Barnet sitter i en ergonomisk og aktiv sittestilling, og hviler beina naturlig på de forskjellige trinnene etter hvert som de vokser. Stolen kommer ferdig montert i esken. Bare skyv beina ut, klikk setet i låseposisjon og den er klar til bruk. Enkel å holde ren på grunn av den glatte og solide finishen. KAOS Klapp er designet av den prisbelønte norske produktdesigneren Ole Petter Wullum for KAOS. - Bøyle for barn 0-36 mnd (kjøpes separat). - Lett å holde ren. - Kommer ferdig montert. - Ingen justering er nødvendig med årene. - Stolen klappes sammen og måler da bare 13 cm. Spesifikasjoner: - Mål sammenlagt: h96 x d13x b45,5 cm. - Mål utslått: h81 x d60 x b45,5 cm. - Setehøyde fra gulv: 54 cm. - Dimensjon sete: b34 x d22 cm. - Maks vektbelastning: 110 kg. - Renhold: tørk med en ren, fuktig mikrofiberklut.
Babysete i bærekraftsmateriale av resirkulerte fiskegarn. Setet festes på høystolen og er beregnet for de minste barna. Det leveres som et komplett sett med polstret pute og sele, ferdig montert. Klapp Slippers for antivipp følger også med i esken. Klapp Babysete er laget av 50% resirkulert plast fra post-industrielt og pre-consumer avfall. Ved å velge Klapp Babysete bidrar du til å utnytte eksisterende plastoverskudd fremfor å tilføre ytterligere fossil plast. Vi oppfordrer deg til å returnere Babysetet til Kaos mot pant når du ikke trenger det lenger, dette for å kunne gi Klapp Babysete evig liv!

Klapp barnestol i eik med babysete

Fra:kr 4,598
kr 3,299

Klapp barnestol eik

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: 0-8 år
kr 1,299

Klapp babysete

På nettlager
Mer enn 10
Farge: fishnetgreen
Størrelse: o mnd

Lagerstatus:

Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer