Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 1
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 2
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 3
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 4
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 5
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 6
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 7
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 8
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 9
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 10
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 11
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 12
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 13
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 14
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 15
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 16
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 17
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 18
Klapp barnestol i eik med bøyle og brett null - undefined - 19
1/19

Produktbeskrivelse

Barnestolen Klapp fra KAOS er en moderne designklassiker utviklet for å vare gjennom hele oppveksten. En lekker og bærekraftig investering, fra ekte håndverk og kvalitetsmaterialer som tåler tidens tann. Klapp er sammenleggbar og genialt plassbesparende, og også enkel å ta med på tur. De faste stigetrinnene er unike og inviterer barnet til å klatre opp og ned KAOS Klapp barnestol på egenhånd. Barnet sitter i en ergonomisk og aktiv sittestilling, og hviler beina naturlig på de forskjellige trinnene etter hvert som de vokser. Denne utgaven er produsert i eik. Inkludert i denne pakken er også et sett med sikkerhetsbøyle og spisebrett laget på bærekraftig vis av resirkulert fiskegarn. Bøylen festes på høystolen og spisebrett festes så på sikkerhetsbøylen. Beregnet for de minste barna som har vokst ut av babysetet og er klar for å sitte oppreist.

Varekode: 474213

EAN:

Barnestolen Klapp fra KAOS er en moderne designklassiker utviklet for å vare gjennom hele oppveksten. En lekker og bærekraftig investering, fra ekte håndverk og kvalitetsmaterialer som tåler tidens tann. Denne utgaven er produsert i eik. Klapp er sammenleggbar og genialt plassbesparende, og også enkel å ta med på tur. De faste stigetrinnene er unike og inviterer barnet til å klatre opp og ned KAOS Klapp barnestol på egenhånd. Barnet sitter i en ergonomisk og aktiv sittestilling, og hviler beina naturlig på de forskjellige trinnene etter hvert som de vokser. Stolen kommer ferdig montert i esken. Bare skyv beina ut, klikk setet i låseposisjon og den er klar til bruk. Enkel å holde ren på grunn av den glatte og solide finishen. KAOS Klapp er designet av den prisbelønte norske produktdesigneren Ole Petter Wullum for KAOS. - Bøyle for barn 0-36 mnd (kjøpes separat). - Lett å holde ren. - Kommer ferdig montert. - Ingen justering er nødvendig med årene. - Stolen klappes sammen og måler da bare 13 cm. Spesifikasjoner: - Mål sammenlagt: h96 x d13x b45,5 cm. - Mål utslått: h81 x d60 x b45,5 cm. - Setehøyde fra gulv: 54 cm. - Dimensjon sete: b34 x d22 cm. - Maks vektbelastning: 110 kg. - Renhold: tørk med en ren, fuktig mikrofiberklut.
Sett med sikkerhetsbøyle og spisebrett laget på bærekraftig vis av resirkulert fiskegarn. Bøylen festes på høystolen og spisebrett festes så på sikkerhetsbøylen. Beregnet for de minste barna som har vokst ut av babysetet og er klar for å sitte oppreist. KAOS har som mål å endre hele industrien med mer langvarig design og bærekraftige materialer, og KAOS Klapp bøyle og spisebrett er intet unntak. Dette et de første av sitt slag i verden som er laget av resirkulert fiskenett, derav hintet av grønt. Måtte hintet av grønt være en påminnelse om hvordan skilpaddene og alle marine beboere for alltid takker for at du bidrar til resirkulering av marint avfall. La oss fortsette med det. Spisebrettet i dette settet er ikke kompatibelt med sikkerhetsbøylen i tre.

Klapp barnestol i eik med bøyle og brett

Fra:kr 4,298
kr 3,299

Klapp barnestol eik

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: 0-8 år
kr 999

Klapp bøyle og spisebrett

Ikke på nettlager
Utsolgt
Farge: fishnetgreen
Størrelse: 6-36 mnd

Lagerstatus:

Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer