Nomi barnestol med Baby Set null - undefined - 1
Nomi barnestol med Baby Set null - undefined - 2
Nomi barnestol med Baby Set null - undefined - 3
Nomi barnestol med Baby Set null - undefined - 4
Nomi barnestol med Baby Set null - undefined - 5
Nomi barnestol med Baby Set null - undefined - 6
Nomi barnestol med Baby Set null - undefined - 7
1/7

Produktbeskrivelse

Legg Nomi barnestol og babyset i handlekurven for å få tilbudsprisen.

Stokke® Nomi® Stolen følger deg fra fødselen av og ut livet. Med sømløs justering uten behov for verktøy gir den et lekent visuelt design og en komfortabel sitteplass i alle aldre. ​Peter Opsvik har designet Nomi basert på den samme ideen som ligger bak Tripp Trapp® Stolen: Gjøre måltidene med familien mer avslappende og skape samhandling mellom barn og foreldre. Barna skal synes det er enklere å konsentrere seg om aktivitetene rundt bordet når det fysiske miljøet er tilpasset deres størrelse og behov.

Barnet kan sitte komfortabelt ved spisebordet og nyte måltider sammen med resten av familien

Stabil fotstøtte som støtter barnet og gir komfort

Takket være den lave vekten er den enkel å flytte rundt eller henge på bordkanten for opprydding etter måltider

Verktøyfri justering, slik at dybden justeres automatisk når du justerer høyden på setet og fotstøtten

Den unike stammen gir stolen styrke, holdbarhet og fleksibilitet

Solid konstruksjon i europeisk eik/bøk, eik eller valnøttre, som tåler en vekt opptil 150 kg

Et stort utvalg av farger som matcher ethvert hjem

Stokke® Nomi® Baby Set er som en beskyttende arm rundt barnet. Den gir komfort og støtte mens barnet lærer å sitte, samtidig som den gir bevegelsesfrihet. ​Baby Set er enkel å feste og klikkes enkelt på plass – først under setet, og deretter på ryggstøtten. ​Konturene til stolen er runde i kantene, noe som gir en komfortabel stol med utmerket bevegelsesfrihet – perfekt for barnets utvikling.

Når barnet klarer å klatre opp og ned fra stolen uten hjelp, er det på tide å fjerne Stokke® Nomi® Baby Set.

NB! Alltid sørg for at Stokke® Nomi® Baby Set er ordentlig festet til ryggstøtten og setet ved å trekke det i motsatt retning før du bruker det.

Varekode: 513041

EAN:

Stokke® Nomi® Stolen følger deg fra fødselen av og ut livet. Med sømløs justering uten behov for verktøy gir den et lekent visuelt design og en komfortabel sitteplass i alle aldre. ​Peter Opsvik har designet Nomi basert på den samme ideen som ligger bak Tripp Trapp® Stolen: Gjøre måltidene med familien mer avslappende og skape samhandling mellom barn og foreldre. Barna skal synes det er enklere å konsentrere seg om aktivitetene rundt bordet når det fysiske miljøet er tilpasset deres størrelse og behov. Barnet kan sitte komfortabelt ved spisebordet og nyte måltider sammen med resten av familien Stabil fotstøtte som støtter barnet og gir komfort Takket være den lave vekten er den enkel å flytte rundt eller henge på bordkanten for opprydding etter måltider Verktøyfri justering, slik at dybden justeres automatisk når du justerer høyden på setet og fotstøtten Den unike stammen gir stolen styrke, holdbarhet og fleksibilitet Solid konstruksjon i europeisk eik/bøk, eik eller valnøttre, som tåler en vekt opptil 150 kg Et stort utvalg av farger som matcher ethvert hjem
Stokke® Nomi® Baby Set er som en beskyttende arm rundt barnet. Den gir komfort og støtte mens barnet lærer å sitte, samtidig som den gir bevegelsesfrihet. ​Baby Set er enkel å feste og klikkes enkelt på plass – først under setet, og deretter på ryggstøtten. ​Konturene til stolen er runde i kantene, noe som gir en komfortabel stol med utmerket bevegelsesfrihet – perfekt for barnets utvikling. Når barnet klarer å klatre opp og ned fra stolen uten hjelp, er det på tide å fjerne Stokke® Nomi® Baby Set. NB! Alltid sørg for at Stokke® Nomi® Baby Set er ordentlig festet til ryggstøtten og setet ved å trekke det i motsatt retning før du bruker det.

Nomi barnestol med Baby Set

Fra:kr 3,298
kr 2,649

Stokke® Nomi® stol

På nettlager
Færre enn 5
Farge: naturalblack
Størrelse: One size
kr 649

Stokke® Nomi® Babyset

På nettlager
Færre enn 5
Farge: black
Størrelse: 6 mnd
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer