Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 1
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 2
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 3
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 4
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 5
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 6
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 7
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 8
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 9
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 10
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 11
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 12
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 13
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 14
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 15
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 16
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 17
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 18
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 19
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 20
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 21
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 22
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 23
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 24
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 25
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 26
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 27
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 28
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 29
Tripp Trapp barnestol med Baby Set null - undefined - 30
1/30

Produktbeskrivelse

Legg Tripp Trapp barnestol og babyset i handlekurven for å få tilbudsprisen.

Norges fremste designklassiker! Stokke Tripp Trapp er en genial barnestol som er utformet for å passe rett inn ved bordet, slik at barnet blir en sentral del av familien. På denne måten kan han eller hun lære og utvikle seg sammen med dere.

Det er også en stol som vokser med barnet, noe som betyr at den kan brukes helt fra barnet lærer å sitte og til de er godt opp i skolealder.

Varekode: 430441

EAN:

En norsk designklassiker som vokser med barnet! Stokke Tripp Trapp er en genial barnestol som er utformet for å passe rett inn ved bordet, slik at barnet blir en sentral del av familien. På denne måten kan han eller hun lære og utvikle seg sammen med dere Stokke Tripp Trapp er en genial barnestol som er utformet for å passe rett inn ved bordet, slik at barnet blir en sentral del av familien. På denne måten kan han eller hun lære og utvikle seg sammen med dere. Det er også en stol som vokser med barnet, noe som betyr at den kan brukes helt fra barnet lærer å sitte og til de er godt opp i skolealder. Tripp Trapp-stolens intelligente, ergonomiske utforming gir bevegelsesfrihet og oppmuntrer til lek og selvstendighet, samtidig som sikkerhet og trygghet settes i høysetet. Tripp Trapp®-stolens enestående justeringsmuligheter gjør det mulig å sikre at barnet sitter med albuene i bordhøyde og med støtte under føttene. Bena bør støttes slik at de har en vinkel på cirka 90 grader. Til stolen kan du kjøpe tilbehør som bøyle, pute, brett, sele og nyfødtsete. Tripp Trapp® design: Peter Opsvik. - Utformet for å passe ved spisebordet slik at barnet blir en sentral del av familien. - Stolen vokser med barnet og kan benyttes fra nyfødt (med nyfødtsete; kjøpes separat) og godt opp i skolealder. - Seteplaten og fotbrettet kan justeres i både høyde og dybde. - Sikker og ergonomisk utformet høystol som oppmuntrer til lek og selvstendighet. - Solid konstruksjon som kan holde en voksen på opptil 110 kg. - Vannbasert, giftfri lakk. - Ingen skadelige stoffer – inneholder ikke bisfenol og ftalater. - Mål: (lengde x høyde x bredde): 49 x79 x 46 cm. - Vekt: 7 kg. - Tørk av med en ren, fuktig klut, tørk bort overflødig vann med en tørr klut. - Vi anbefaler ikke bruk av vaskemidler eller mikrofiberklut. - Fargene kan endre seg hvis stolen blir eksponert for sollys. - Fuktighet kan få lakken til å sprekke. - Utvidet 7 års garanti tilgjengelig på trekomponenter (registreres på Stokke sine hjemmesider).
Tripp Trapp Baby Set er designet for at babyer og småbarn kan sitte ved bordet på en trygg og komfortabel måte. I bordhøyde kan de etterligne de sosiale, verbale og motoriske ferdighetene til sine nærmeste. Babysettet består av ryggplate og setebøyle. Barnet kan begynne å bruke Tripp Trapp med Tripp Trapp Baby Set når det kan sitte uten hjelp, vanligvis omkring 6-9-måneders-alderen. Det kan brukes til barnet er rundt 3 år, og gir barnet ditt en beskyttet sitteplass. Tripp Trapp Baby Set med plastbøyle kan benyttes til alle Tripp Trapp stoler produsert etter mai 2003. -Gjør det mulig å bruke Tripp Trapp® når barnet kan sitte oppreist uten hjelp -Egnet for barn fra rundt 6 måneder -Enkelt å montere uten verktøy -Gir side- og ryggstøtte til babyen -Integrert skrittstropp -Kan vaskes i oppvaskmaskin -Tripp Trapp® forlengerskinner er inkludert -Kompatibel med Tripp Trapp® produsert etter mai 2003 -Valgfritt tilbehør som brett (kun versjon V2 og V3), sele og pute

Tripp Trapp barnestol med Baby Set

Fra:kr 2,848
kr 2,299

Tripp Trapp® barnestol

På nettlager
Mer enn 10
Farge: white
Størrelse: One size
kr 649

Tripp Trapp baby set

På nettlager
Mer enn 10
Farge: nature
Størrelse: 6 mnd

Lagerstatus:

Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer