Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 1
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 2
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 3
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 4
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 5
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 6
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 7
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 8
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 9
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 10
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 11
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 12
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 13
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 14
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 15
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 16
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 17
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 18
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 19
Tripp Trapp barnestol med newborn set null - undefined - 20
1/20

Produktbeskrivelse

Norges fremste designklassiker! Stokke Tripp Trapp er en genial barnestol som er utformet for å passe rett inn ved bordet, slik at barnet blir en sentral del av familien. På denne måten kan han eller hun lære og utvikle seg sammen med dere. Det er også en stol som vokser med barnet

Varekode: 430445

EAN:

En norsk designklassiker som vokser med barnet! Stokke Tripp Trapp er en genial barnestol som er utformet for å passe rett inn ved bordet, slik at barnet blir en sentral del av familien. På denne måten kan han eller hun lære og utvikle seg sammen med dere Stokke Tripp Trapp er en genial barnestol som er utformet for å passe rett inn ved bordet, slik at barnet blir en sentral del av familien. På denne måten kan han eller hun lære og utvikle seg sammen med dere. Det er også en stol som vokser med barnet, noe som betyr at den kan brukes helt fra barnet lærer å sitte og til de er godt opp i skolealder. Tripp Trapp-stolens intelligente, ergonomiske utforming gir bevegelsesfrihet og oppmuntrer til lek og selvstendighet, samtidig som sikkerhet og trygghet settes i høysetet. Tripp Trapp®-stolens enestående justeringsmuligheter gjør det mulig å sikre at barnet sitter med albuene i bordhøyde og med støtte under føttene. Bena bør støttes slik at de har en vinkel på cirka 90 grader. Til stolen kan du kjøpe tilbehør som bøyle, pute, brett, sele og nyfødtsete. Tripp Trapp® design: Peter Opsvik. - Utformet for å passe ved spisebordet slik at barnet blir en sentral del av familien. - Stolen vokser med barnet og kan benyttes fra nyfødt (med nyfødtsete; kjøpes separat) og godt opp i skolealder. - Seteplaten og fotbrettet kan justeres i både høyde og dybde. - Sikker og ergonomisk utformet høystol som oppmuntrer til lek og selvstendighet. - Solid konstruksjon som kan holde en voksen på opptil 110 kg. - Vannbasert, giftfri lakk. - Ingen skadelige stoffer – inneholder ikke bisfenol og ftalater. - Mål: (lengde x høyde x bredde): 49 x79 x 46 cm. - Vekt: 7 kg. - Tørk av med en ren, fuktig klut, tørk bort overflødig vann med en tørr klut. - Vi anbefaler ikke bruk av vaskemidler eller mikrofiberklut. - Fargene kan endre seg hvis stolen blir eksponert for sollys. - Fuktighet kan få lakken til å sprekke. - Utvidet 7 års garanti tilgjengelig på trekomponenter (registreres på Stokke sine hjemmesider).
Tripp Trapp Newborn Set gjør det mulig for babyen å delta når familien samles rundt bordet - helt fra det er nyfødt! Dette er en ny utgave med regulerbar sete i 2 posisjoner, skulderputer for bedre komfort og 3 forskjellige farger, grey, jade og coral. Ved å utvide stolens levetid med dette settet for nyfødte, er Tripp Trapp den eneste stolen barnet ditt noen gang vil behøve! Babyen din vil helst være nær deg hele tiden, og dette gjelder også når dere sitter rundt bordet for å spise eller prate. Tripp Trapp Newborn Set plasserer den nyfødte inn i midten av familien fordi den løfter barnet opp på høyde med alle andre. Dette gjør det mulig å ha øyenkontakt og kvalitetstid sammen med babyen, slik at man knytter båndene tettere i hele familien. Tripp Trapp Newborn Set er ergonomisk utformet, gir god støtte for beina og danner et koselig lite rede for barnet. Det følger med en lekebøyle slik at barnet kan ha yndlingsleken sin tilgjengelig hele tiden, dette vil hjelpe for underholdning og utvikling av motoriske ferdigheter. Tripp Trapp Newborn Set kan brukes fra fødselen av og til barnet veien 9kg. Tripp Trapp Newborn Seat er enkelt å koble fra når barnet er klar for å sitte i Tripp Trapp-stolen. Setet har en 5-punkts sele og et vaskbart tekstil trekk i 100% bomull som følger med setet. MERK: Passer til alle Tripp Trapp Stoler som er produsert etter mai 2003.

Tripp Trapp barnestol med newborn set

Fra:kr 3,378
kr 2,299

Tripp Trapp® barnestol

På nettlager
Mer enn 10
Farge: white
Størrelse: One size
kr 1,179

Tripp Trapp newborn set

På nettlager
Færre enn 10
Farge: grey
Størrelse: 0 mnd
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer