• Hipp hurra for Tripp Trapp!

Hipp hurra for Tripp Trapp!

I år er den ikoniske Tripp Trapp®-stolen hele 50 år! Siden 1972, da stolen ble designet i Norge av Peter Opsvik, har den sørget for at millioner av barn verden over har fått en plass rundt bordet sammen med familien. Tripp Trapp® var en revolusjon da den ble lansert, og stolens banebrytende design og slående enkelhet har gjort den til en tidløs klassiker.

Stokke Tripp Trapp 50th Anniversary

Komfortabel og ergonomisk i alle livets stadier fra nyfødt til voksen, er Tripp Trapp® en stol som kan brukes hele livet og i flere generasjoner. Med kvaliteten og nærheten stolen tilbyr, finnes det nesten ikke det hjem eller barnehage i Norge som ikke har eller har hatt en Tripp Trapp®.

Historien

Historien til Tripp Trapp® startet for 50 år siden, da Peter Opsvik sin sønn, Tor, var to år gammel. Tor hadde vokst ut av barnestolen sin og Opsvik kunne ikke finne et godt alternativ som lot sønnen sitte komfortabelt i bordhøyde med resten av familien. Fra denne observasjonen endret Opsvik måten vi ser på barnestoler ved å lage en stol som gir barn i alle aldre en komfortabel og ergonomisk stol.

Stokke Tripp Trapp 50th Anniversary

Prisvinnende designikon

Tripp Trapp®-stolen har snart blitt et av Skandinavias mest gjenkjennelige design. Den norske stolen har vært en bestselger år etter år med over 13 millioner solgte stoler i mer enn 80 land. Tripp Trapp® vises jevnlig i internasjonale medier, og stolens innovative utseende og funksjon har sørget for at den har fått en fremtredende posisjon i interiørutstillinger i museer som MoMa i New York og Victoria and Albert Museum i London. Frem til august 2022 er stolen å finne som en del av utstillingen ‘Scandinavian Design og USA 1890–1980’ ved Nasjonalmuseet i Oslo.

Stokke Tripp Trapp 50th Anniversary

For at Tripp Trapp®-stolen til enhver tid skal være mest mulig ergonomisk og komfortabel å sitte på, er det viktig å justere den etterhvert som barnet vokser. Sete- og fotplaten er justerbar i både dybde og høyde, og vi anbefaler å flytte på dem slik at barnet alltid sitter mest mulig ergonomisk. Stokke har laget en guide med sine anbefalte innstillinger i henhold til alder. Guiden finner du her

58 produkter