• Cybex Sport ZENO

Cybex Sport ZENO

Cybex Sport Zeno multisportsvogn

4-i-1 multisportsvogn

Cybex Gold Sport ZENO er en multisportsvogn som lar deg kombinere fire måter å være aktiv på. Med denne 4-i-1 vognen kan du trene hele året og la barnet ta del i din aktive hverdag. La ZENO gi deg friheten til å trene slik du selv ønsker, og ta med barnet på ski-, sykkel- eller løpetur når det måtte passe deg. Dytt vognen foran deg på joggeturen eller spenn den fast med det spesialtilpassede beltet og dra den etter deg. Designet for fart og bevegelse, lar ZENO deg ta med den lille ut på nye og spennende eventyr.

Som alltid, har Cybex dratt inspirasjon fra moteverdenen inn i sitt design og laget en vogn som ikke bare er funksjonell, men også lekker å se på.

Cybex Sport ZENO multisportsvogn 4-i-1

De ulike funksjonene

ZENO er designet for bruk i urbane miljøer og på jevnt terreng. Den lette aluminiumsrammen, de store luftfylte hjulene og den brede akselavstanden, gjør vognen til en flott turpartner. Med den unike og justerbare høyden, lar ZENO deg senke tyngdepunktet for best ytelse og sikkerhet når du drar vognen etter deg. Dette gjøres raskt, og uten verktøy, ved å trykke ned en pedal.

ZENO har et eget Multisport Adapter Point som er laget for å kun tillate festing av de forskjellige trekkstengene når ZENO er i den nederste posisjonen. Multisport Adapter Point gjør det mulig å sømløst bytte mellom løping, sykling og langrenn uten ekstra verktøy.

For å kunne bruke ZENO til «handsfree» løping, trenger du å kjøpe løpesettet. Dette inkluderer et justerbart midjebelte som komfortabelt passer de aller fleste, samt en trekkstang.

For å feste ZENO til sykkelen din, må du kjøpe et ZENO sykkelsett. ZENO vil passe til de fleste sykler med 5mm hurtigløsningsaksel. Kontakt oss om du lurer på om ZENO kan festes på din sykkel.

Med ZENO sitt skisett kan du nyte vintersesongen og bruke vognen på langrenn eller på tur med truger. Vær oppmerksom på at ZENO kun er designet for langrenn over jevne underlag, og må aldri brukes til alpint.

ZENO kommer i 5 forskjellige farger og du kan velge mellom 3 ulike understell.

Vognen kan brukes fra barnet er sterkt nok til å sitte i oppreist stilling i vogn og opp til ca. 4 år (111 cm eller 22 kg). Maks lastekapasitet for vognen er 34 kg.

Cybex Sport ZENO multisportsvognCybex Sport ZENO multisportsvognCybex Sport ZENO multisportsvognCybex Sport ZENO multisportsvognCybex Sport ZENO multisportsvogn

3 produkter