Xplory X, rubyred Rød - 11012421-RubyRed-4wheel - 1
Xplory X, rubyred Rød - 11012421-RubyRed-4wheel - 2
Xplory X, rubyred Rød - 11012421-RubyRed-4wheel - 3
Xplory X, rubyred Rød - 11012421-RubyRed-4wheel - 4
1/4

Produktbeskrivelse

Stokke® Xplory® X finnes kun i utvalgte butikker. Stokke® Xplory® X er det perfekte valget for foreldre som ønsker det beste for barnet sitt når det kommer til sikkerhet, kvalitet og stil. Stokke® Xplory® X er av ypperste kvalitet og bidrar til at barnet føler seg trygg og elsket Det beskyttende setet med aktiv-, hvile- og sove- posisjon, gir barnet ditt den beste komforten. Innovativt skandinavisk design gjør at du kan manøvrere Stokke® Xplory® X lett og uanstrengt. Med tilbehør som liggedel og bilsete passer den perfekt til bruk fra nyfødt (kjøpes separat). - En fantastisk trilletur for nyfødte opptil 22 kg (bag kjøpes separat). - Beskyttende og justerbart sete for barnets komfort. - Testet og godkjent for sikkerhet og kvalitet. - Sikkert bilsete og liggedel for nyfødte. - Enkel å manøvrere med svingbare hjul.

KOMFORT OG TILKNYTNING - Komplett barnevogn med høyt sete for å holde barnet nærme - nærhet og kontakt med foreldrene gir barnet en følelse av trygghet. - Treseteposisjoner for komfort hele dagen: søvn, hvile, aktiv. Setet kan vendes mot foreldrene eller fremovervendt. - Vokser med barnet fra nyfødt til småbarn, opptil en vektgrense på 22 kg. - Justerbar fotstøtte i tre stillinger for komfort i alle aldre. Beinstøtte som støtter små føtter og voksende ben. - Støtter bevegelsesfrihet for skuldre og armer. - Forlenget kalesje med solskjerm for solskjerming og beskyttelse. - Enkel sammenlegging av kalesjen, som ikke forstyrrer barnets søvn. - Nett for ventilasjon; fungerer også som en åpning for å holde ett øye med barnet ditt. - Avtakbart polstret seteinnlegg, i et mykt, vevet og hurtigtørkende materiale, gir en skreddersydd passform. - Ekstra setepolstring for å støtte den nyfødte.

SIKKERHET FØRST - Testet for sikkerhet både internt og eksternt. - Sete med hardt skall for økt sikkerhet. - Polstring rundt hode og hofter. - 5-punkts polstret sele for sikker tur. - Avtakbar setebøyle for enkel tilgang til barnet. - 360° reflekterende glidelås som alltid er synlig. - Bremsesystem med rask respons- krever kun ett trykk.

ENKEL Å BRUKE FOR FORELDRE - Setet kan justeres i høyden, slik at barnet kan sitte sammen med familien på kafeer og restauranter. - Høyt sete er skånsomt for ryggen din da du ikke må bøye deg så mye når du kommuniserer med barnet ditt. - Høyde og vinkel justerbart håndtak som passer til foreldre i alle høyder. - Enkel sammenslåing av understellet i ett trinn. - Praktisk å oppbevare og bære, med enkel totrinns sammenlegging. - Kompakt størrelse når den er lagt sammen for å passe i bagasjerommet på bilen. - Romslig, avtakbar handleveske med bærehåndtak.

EN BEHAGELIG TRILLETUR - Med sine 360° svingbare hjul er den enkel å manøverer med èn hånd. - Låsbare svinghjul foran gjør det lett å manøvrere barnevognen i trange områder. - Avtakbare hjul for enkel rengjøring. - Punkteringsfrie hjul som er vedlikeholdsfrie. - Designet slik at det er god plass mellom bakhjulene, slik at det blir lett for foreldrene å spasere.

FØRSTEKLASSES KVALITET - Tidløs og eksklusiv design med form som følger funksjon. - Innovativt og skandinavisk ingeniørarbeid. - Materialer som er ekstra myke med solfaktor UPF 50+. - Vannavstøtende med BIONIC FINISH® ECO – basert på en fluorfri base (PFC-fri). - Produsert i Nederland. - 3-års garanti.

Varekode: s-11012421-rubyred

EAN: 7040355714040

Xplory X, rubyred

kr 13,239
Farge: rubyred
Størrelse: 4 hjul

Lagerstatus:

På nettlager
Færre enn 5
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer